Cépage : 60 % chenin, 40 % chardonnay.
Sol : Schistes gréseux verts με περάσματα πορφυρού στο υπέδαφος σχιστογρανίτη.
Taille : Taille en Guyot Poussard.
Travail : Ebourgeonnage soigné, effeuillage mécanique.
Ο αμπελώνας καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους. Οι εργασίες συντήρησης του εδάφους πραγματοποιούνται με ακρίβεια, με τον μεγαλύτερο σεβασμό στη μικροβιακή ζωή. Η φυτοπροστασία βασίζεται σε λεπτομερή παρατήρηση της βλάστησης και σε μεγάλη ανταπόκριση.
Vendange : Χειρονακτική συγκομιδή σε κιβώτια των 20 κιλών με αερισμό. Τα σταφύλια επιλέγονται αυστηρά στον αμπελώνα, στην αρχή του χρυσού σταδίου, και είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε σήψη.
Vinification et élevage : Πνευματική πίεση σε τμήματα. Μόνο οι καρδιές των κρασιών διατηρούνται. Οι ανατροπές και οι κοπές απορρίπτονται. Αλκοολική και μαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10 °C